Едно от новите попълнение на ЦСКА - холандският защитник Стивън Перейра, даде първото си интервю за официалния сайт на клуба CSKA.BG.

Той сподели впечатленията си след първите дни от подготовката и заяви, че е мотивиран да става все по-добър футболист.

Перейра разкри, че предпочита да се изявява като централен защитник, но може да играе както като десен защитник, така и като дефанзивен полузащитник.

24-годишният холандец, който е национал на Кабо Верде сподели, че винаги играе със сърце и иска да се превърне в ключов играч за ЦСКА. Той вярва, че през новия сезон всички в отбора ще се постараят максимално, за да може тимът ни да стане шампион.

"Чувствам се добре. Мисля, че тренировките са тежки, но това е добре за мен, тъй като усещам, че ставам по-добър. Знам, че ЦСКА не е шампион на България през последните няколко години, но сега имаме нов треньор, тренираме усилено и вярвам, че ще успеем да станем шампион", коментира Перейра.

"Първият ми професионален клуб беше Цволе, след това преминах в Маастрихт, играя и за националния отбор на Кабо Верде. Роден съм в Холандия, но родителите ми са от Кабо Верде. Мога да играя на няколко различни позиции, като централен защитник се чувствам най-добре", добави той.

"Най-важното е да станем шампиони този сезон, публиката и всички останали в клуба искат да станат шампиони, искам да се представим добре в първенството и Лига Европа. В София има един отбор и той е ЦСКА. Знам за напрежението, не е проблем за мен. Познавам се с Джеси. Искам да стана ключов и ценен играч за ЦСКА, добър защитник съм, искам да станем шампиони", каза още националът на Кабо Верде.