Един от помощник треньорите на ЦСКА Стефан Генов сподели очакванията си за мача с Етър Велико Търново пред клубния сайт. 

Срещата е на 8 март, от 17:30 часа на стадион "Българска армия", на живо в GONG.BG, DIEMA SPORT и PLAY.DIEMAEXTRA.BG.

Според Генов, футболистите ще бъдат на 100% готови за двубоя, след като са се възстановили от дългото пътуване и тежкия терен в Русе. "Тежък терен, дълго пътуване, но използвахме времето да ги възстановим," заяви той.

"Няма да подценим Етър, Краси Балъков е взел нови футболисти. Изгледахме два мача на видео. Добро впечатление прави средната им линия, стоят добре и в атака. Не ни очаква лесен мач, но ние можем да си го направим такъв, ако подходим сериозно. Смятам, че така ще бъде," сподели Генов.

"Не очаквахме това наказание за Божидар Чорбаджийски, но имаме достатъчно футболисти на тази позиция и мисля, че ще се справим," допълни наставникът.

Стефан Генов разкри, че ЦСКА има рецепта за побеждаване на отборите, които играят дефанзивно срещу тима. "Повечето отбори играят така срещу нас. Мисля, че ще се справим," каза треньорът.

"Труден е този цикъл. Ние почиваме само три дни, имаме две пътувания. Наистина е много трудно. Но смятам, че ще се справим и с това предизвикателство," завърши Стефан Генов.