Плановете на Левски за контроли в Малта постепенно се разкриват. Интересно е, че информацията идва от медиите на Рицарския остров, а не от ръководството на "сините". 

Изданието "Times of Malta" разкри, че втората проверка на българския гранд ще е на 21 януари срещу австрийския елитен Волфсбергер. Първата е четири дни по-рано срещу местния гранд Хибърниънс. 

В по-нататъшната програма на Левски в страната се предвижда да се играят мачове през четири дни, като ще се избират съперници измежду следните тимове, които се подготвят в средиземноморския остров: 

Флоридсдорфер (Австрия), Капфенбергер (Австрия), Яблонец (Чехия), Локомотив Тбилиси (Грузия), Халадаш (Унгария), Спартак Търнава (Словакия), Санкт Гален (Швейцария), Винтертур (Швейцария), Стабек (Норвегия), Норкьопинг (Швеция). 

Всички тези тимове, заедно с Левски и някои от водещите малтийски представители, ще участват в турнир, в който впоследствие ще стане ясно разпределението на съперниците. Затова не може да се каже от сега срещу кой точно ще се изправят "сините", но е ясно, че им предстоят още поне четири мача на Рицарския остров, освен вече обявените.