Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че „червените“ трябва да се възползват от слабите места в отбора на Левски.

„И да не са отминали емоциите от мача срещу Лудогорец, трябва да го забравим. Трябва да си вземем поуките и да гледаме напред. Най-важен е следващият мач срещу Левски“, коментира Белчев.

„Турнирен мач е по-различен от мач за първенството. Всеки един гол дава предимство. Трябва да го изиграем по възможно най-добрия начин. Трябва да бъдем разумни и да играем с глава такива мачове.

Няма много време от единия двубой до другия. Вече сме настроени за мача срещу Левски. Момчетата вече са забравили за мача в Разград и мислим за Левски“, добави той.

„За съжалание от загубата в Разград няма да може да разчитаме на трима наказани, а освен това имаме и други контузени, които най-вероятно ще отпаднат за мача. Ние за това сме 20 човека. Надявам се заместниците им да се справят по възможно най-добрия начин.

Спокоен съм и вярвам във всеки един от момчетата. Вярвам, че ще покажем истинското си лице и ще победим“, продължи наставникът на ЦСКА.

„Аз мисля, че и двата отбора се познават добре. Малките детайли ще решат изхода от мача. Надявам се ние да се възползваме от слабите места на Левски и съответно да намалим грешките. Във всеки един мач феновете са важни. Отборът е добре подготвен физически. Не се притеснявам от програмата“, каза още Стамен Белчев.