Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев коментира предстоящото дерби срещу Левски в двубой от 26-ия кръг на Първа лига в интервю за предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT.

"Три последователни победи, надявам се, че ще влезем с добро настроение, надявам се да победим и в дербито. В последните минути спечелихме мачовете, отборът показва характер, ще се борим до края на мачовете, трябва да бъдете сигурни, надявам се в дербито да покажем едно по-добро лице", коментира Белчев.

"Много от критиците твърдят, че има спад спрямо есента, с мачовете ще подобрим играта, духът, който показваме в мачовете е добър. В този мач емоциите са лошо нещо, трябва да сме здраво стъпили на земята, искам да сме дисциплинирани. Не трябва да се поддаваме на емоции, трябва да търсим нашия начин на игра, искам да покажем лице като колектив, да няма емоции в този мач", допълни той.

"Каранга не го защитавам, но аз не мога да разбера каква е тази истерия с Каранга, нека някой обърне внимание, той е ритан още от първите минути, той е провокиран, дори от съдиите, стига с тази истерия, като вкара гол да не се радва ли? Само гледаме в една посока, какво правят футболистите на ЦСКА. Нека гледат и другите отбори", коментира наставникът на "червените" създалото се напрежение около нападателя на ЦСКА Фернандо Каранга.

"Надявам се да покажем двата отбора един добър футбол, мачът трябва да е празник, нека направим едно зрелище в мача, да зарадваме феновете, не коментирам отбора на Левски, аз искам да си гледам нашия отбор", каза още той.