Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че не е доволен от играта на своя тим, въпреки трудната победа над Пирин с 2:1 в Благоевград. „Червените“ стигнаха до трите точки след обрат в последните минути на срещата.

Головете за гостите от София вкараха Александър Георгиев в 88-ата минута и Фернандо Каранга в продължението на мача. За Пирин точен бе Ради Кирилов в 30-ата минута.

Следващият мач на ЦСКА е срещу вечния съперник Левски.

„Довоелн съм от резултатите. От играта не съм доволен. Беше тежка седмица за нас. Изиграхме три мача за седем дни, не е малко. През първата част бяхме много припряни, нямаше идея в играта ни, когато владеехме топката. Не успяхме да изполвме фланговете. Имахме една или две ситуации, а това е много малко за отбор като ЦСКА. Бързахме и не можехме да владеем толката трайно пред вратата на противника, където да намерим слабите места на Пирин“, коментира Белчев.

„Мисля, че и тримата, които се включиха в игра промениха хода на мача. Джеси, Бланко... Жеферсон, на чието място влезе Александър Георгиев, изоставаше в защита, в атака не успяваше да подкрепи Джеси. Искаше ми се да бъдем по активни по фланговете, особено по левия. Сашо Георгиев вкара и асистира за друг. Доволен съм от всички“, каза още той.

„Днес успяхме да се възползваме при статично положение, което е добре за отбора и означава, че в тактически план сме си свършили добре работата. Винаги е добре, когато влзиаш в дерби с победа, макар и измъчена. Играчите ще почиват два дни, за да си подредят мислите в главата. От утре ще мислим за дербито“, завърши Стамен Белчев.