Собственикът на Левски Спас Русев сподели, че „не съжалява за думите си“ преди известно време, когато заяви, че влизането му в „синия“ клуб е просто едно стечение на обстоятелствата.

Босът на отбора от стадион „Георги Аспарухов“ заяви в обширно интервю за БЛИЦ, че се опитва да бъде отговорен към всички хора, които обичат Левски.

„Нещата в живота се случват заради някакво стечение на обстоятелства. Не мога да кажа, че съжалявам за думите си, но не мога да кажа и, че Левски е нещо, в което не влагам емоция. Това е изключително публична дейност, тъй като са ангажирани емоциите на стотици хиляди души. Опитвам се да постъпя отговорно към всички тези хора, които обичат Левски“, коментира Русев.

Бизнесменът също изрази надежда, че Левски ще успее да преодолее Хайдук във втория кръг на Лига Европа и ще продължи европейското си участие.

„Със сигурност мога да кажа, че отборът и спортно техническото ръководство имаме това желание. Силно се надявам, че това ще се случи в реванша с Хайдук другата седмица. Би ми се искало Левски да отиде максимално далече, до класиране в групите на Лига Европа. Но все пак и това, което постигнаха до момента, е в правилната посока“, каза още той.

"Левски е отбор, който не може да има друга цел освен шампионската титла. С такова намерение и желание влизаме в шампионата“, завърши Спас Русев.