Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович използва официалния сайт на клуба, за да изкаже своята благодарност към феновете на „сините“ за подкрепата в дербито с Лудогорец, загубено от столичани с 1:2 в Разград.

Ето какво написа Стояновч в официалния сайт на тима от „Георги Аспарухов“.

„Левскари, за времето в което съм тук разбрах едно – вие сте сърцето на този клуб и най-големия импулс, за който всеки треньор и футболист може да мечтае. В гостуването на Лудогорец за пореден път се убедих, че публиката на Левски е най-великата и всеотдайна в България. Искам да изкажа искрената си благодарност за това, което направихте през 90-те минути.

Благодаря ви, че не спряхте да вярвате в нас, благодаря ви, че изминахте стотици километри, за да сте до нас. Благодаря ви, че ни давате увереност. За мен и футболистите е чест да сме част от това голямо и силно „синьо“ семейство. Единственото, за което всички съжаляваме е, че не ви зарадвахме с победа. Ние обаче сме с високо вдигнати глави, защото знаем, че ще сте до нас и в предстоящите битки. Още в следващите ни срещи ще дадем всичко от себе си, за да се реабилитираме и поднесем нови победи.

Благодаря ви, левскари!

За мен е чест!

Славиша Стоянович“