Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон коментира, че „сините“ са готови за шампионската титла. Исландецът говори след поражението с 1:2 от Лудогорец в мача от 12-ия кръг на Първа лига, като анализира случилото се на терена.

„Мисля, че бе двубой на две полувремена. През първото не играхме това, което можем. През второто демонстрирахме защо сме на върха. Разочароващо е, че не успяхме да играем 90 минути на нивото от втората част“, започна централният защитник пред DIEMA SPORT. 

„Трудно е да се обясни. Не съм гледал положенията отново. Може би за втория гол можеше да избера по-лесна опция. Това е футболът, грешки се допускат. Трябва да се поучим. Казахме си на почивката, че сме по-добри от показаното през първата част и трябва да демонстрираме истинските си възможности през втората част. Разочаровани сме, че не вкарахме още попадения. Имаме още поне три мача срещу Лудогорец“.

„Не мога да кажа, че сме далеч от Лудогорец. Може би сме на едно ниво. Ние сме с различен стил. В добра форма се. Играхме по-добре през втората част, отколкото през първата. Все още е рано. Можем да направим големи крачки все още“.

„По мое мнение Левски е готов за титлата“, отсече за финал Ейолфсон.