Легендата на Левски Наско Сираков често е бил много критичен към любимия си отбор през годините. Но вече дори и той има положително мнение за събитията на "Герена", поне от последните месеци. 

Сираков: Не може да е случайно, че всички пропищяха от Лудогорец

Легендарният нападател смята, че най-после при "сините" се работи правилно и е изключително доволен от селекцията, която доведе на "Георги Аспарухов" големи имена като Жорди Гомес и Габриел Обертан, както и треньор като Делио Роси. 

Бос и министър сред сини легенди на "Герена"

"Последният месец се забелязва промяна в Левски, много неща ми харесват. Много неща. Най-вече се радвам на начина, по който селекцията започна най-после да се прави по различен начин след осем години. Говоря за последния един месец", заяви Сираков и добави:

"Не трябва да се слага коня пред каруцат. Левски има да извърви дълъг път, за да иска да е там, където му е мястото."

"Сини" легенди в ложите при дебюта на Делио Роси

Той все по-често е забелязван на трибуните на "Георги Аспарухов" и е в компанията на собственика Спас Русев и спортния директор Даниел Боримиров.

Затова все по-често го спрягат за завръщане в клуба на ръководен пост, но Сираков отрича. 

Наско Сираков: Съдиите убиват Левски! Това е скандал!

"Не говорим много по футболни теми с тях, а по други. Не трябва да се слага каруцата пред коня. Левски има още много път да извърви. Когато имат въпроси, с удоволствие им отговарям. Но има още много работа да се свърши и много път да се извърви, за да се върне Левски на мястото, което му принадлежи. Надявам се да се развива", сподели Сираков.