Левски е пред подпис със сина на легендата на Барселона Ривалдо - Витор Моска Ферейра Жуниор или известен още като Ривалдиньо, показва проверка на "Спортно шоу Гонг". Според информацията, очаква се бразилецът да пристигне до дни или дори до часове в София и да подпише договор. 

Южноамериканецът беше освободен на 9 януари от досегашния си клуб Динамо Букурещ. Само ден по-късно той публикува видео с изявите си в един от профилите си в социалните мрежи, в което рекламира уменията си и изявите си на терена. 

Статистиката на 22-годишния футболист обаче не е чак толкова впечатляваща. Преди да отиде в Румъния, той беше рекламиран като най-големият талант, който ще се подвизава в страната, но в крайна сметка не оправда очакванията по никакъв начин и беше освободен след само няколко месеца на север от Дунав. 

По време на престоя си в Динамо Букурещ Ривалдиньо изигра 30 мача, в които вкара пет гола. Другият му тим в Европа е португалският Боависта, а в родината си е играл за гранда Интернасионал, Пайсанду, Пиракайба и Моджи Мирим, който му даде път във футбола, докато баща му беше президент там. 

Досега Левски подписа тази зима с бранителя Аймен Белаид и нападателя Станислав Костов от Пирин. На проби с тима беше бившият играч на ПСЖ Ервен Онженда, но той беше освободен заради проблеми с коляното.