Доста голяма посещаемост се очаква на последното дерби от редовния сезон в Първа лига. В неделя на "Герена" ще се срещнат Левски и Лудогорец, а истерията сред "сините" фенове е пълна. 

Цели пет дни преди мача те вече изкупиха над 3000 билета. Ако продължават в същите темпове, те с лекота ще преминат за пореден път този сезон границата от над 10 хил. пропуска, а дори може да се стигне и до пълна разпродажба на капацитета на стадион "Георги Аспарухов". 

През тази кампания Левски е най-посетеният отбор в елита, а на домакинските му мачове е имало най-много зрители в сравнение с всички останали родни тимове. На "Герена" имаше по поне 10 хил. души в пет мача - с Берое, Славия, Верея, Ботев и Локомотив Пловдив, а това изглежда ще се случи отново. 

Иначе мачът с Лудогорец е от огромно значение за шампионските амбиции на "сините". Ако победят в това дерби, те ще се доближат само на две точки зад лидера и ще имат реален шанс в борбата за титлата в плейофите. Затова и истерията за билети сред феновете е толкова голяма.