Синдикът на ЦСКА: Търг ще има!

Синдикът на дружеството ПФК ЦСКА АД Дора Милева разсея съмненията, че може да се провали търгът за собствеността му, който включва емблемата и земи край морето в местността Карадере. Тя потвърди специално пред "Дарик" и "Спортно шоу Гонг", че щом има и един кандидат за активите, в лицето на Гриша Ганчев, значи търг ще се проведе. 

"Разбрах, че ще има търг. Разбрах от ваш колега, че ПФК ЦСКА-София е внесло задатък. Така че дори с един купувач, ще има търг. Аз мога да я получа тази информация колко души са внесли задатък утре, в деня на търга", заяви Милева пред "Дарик". 

По-рано днес се появи казус, създаден от бизнесмена Вълкан Стойновски, който оспори законността на търга, твърдейки, че земите на Карадере, които са включени в масата на несъстоятелността, всъщност са на представлявано от него дружество. 

"Запознах се с казуса на г-н Вълкан Стойновски, но много бегло. Но смятам, че неговите претенции са недоказани. Нямаме информации, че са заведени дела и няма да отменяме търга заради неговата жалба." 

"Ако господинът участва в търга като купувач, има право да оспорва провеждането на търга. Щом не е купувач, няма право да оспорва. Ние имаме документи, имаме нотариални актове за земите, те са вписани по партида на ЦСКА в Имотния регистър, няма други вписвания за водени дела и възбрани и обезпечения върху тези земи." 

"Така че аз смятам, че не продавам чужда собственост. Господинът да си я докаже", сподели още Милева. 

Свързани материали

  • Синдикът на ЦСКА в очакване на търга за активите Синдикът на ЦСКА в очакване на търга за активите
  • Как бизнесмен планира да спре търга за емблемата на ЦСКА? Как бизнесмен планира да спре търга за емблемата на ЦСКА?
  • Гриша Ганчев внесе документи за търга за активите на ПФК ЦСКА АД Гриша Ганчев внесе документи за търга за активите на ПФК ЦСКА АД
  • Обявиха датата за търга на емблемата и дружеството на ЦСКА Обявиха датата за търга на емблемата и дружеството на ЦСКА
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
емблема ЦСКА

Първа лига