Изпълнителният директор на Берое и председател на борда на директорите Илко Русев заяви след равенството срещу Левски на "Герена", че е много доволен от представянето на отбора. Той не скри, че целта е класиране за Европа и каза, че старозагорци ще преследват място в Топ 3. 

„Амбициите ни за място в тройката остават. В първата шестица предстоят мачове, а ние показахме, че може да играем срещу всички отбори. Това, което съм убеден, че ще играем по-добре. Хареса ми представянето на отбора. Първото полувреме бяхме много по-скойният и по-стабилният отбор на терена. Направихме хубави неща, но не успяхме да отбележим гол“, коментира Русев.  

„През второто полувреме се получи напрежение, след като останахме с 10 човека, но лично от играта съм изключително доволен.“ „Изключително сме доволни до момента от това, което Томаш и треньорският екип правят. Отборът има един облик, който радва нашите фенове“, добави той.

„В интересен на истината беше лесно да се разберем с Мартин Камбуров за новия му договор. Той се чувства много добре при нас. Той е един от футболистите, с който преговорите бяха много кратки“, продължи шефът на Берое.

„От лятото се спекулира с името на Димитър Бербатов. От лятото не съм водил разговори с Димитър Бербатов. Нещата са много относителни. Каквото и да кажа в момента, няма да е точното. Трябва да стигнем до такова решение, за да разчитаме на някой да съдейства. Не е тайна, че добрите приятелски отношения между Томаш, екипа му и Бербатов доведе то там, че той води подготовка с Берое през миналото лято. Нас това може само да ни радва. Нашите футболисти имат нужда да се допрат до футболист от такава величина. Ако Бербатов играе в Берое, няма да е заради пари.“

„Ние гоним класиране за европейските клубни турнири и не го крием. Ще се борим до последно за третото място. Ще видим как ще се развият нещата. Това е целта ни. Радваме, че го правим с добра игра. Имаме нужда от футболисти, които да вдигнат нивото на два-три поста, но е рано да го коментираме още“, каза още Илко Русев.