Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев обвини съдията на мача с Лудогорец Стефан Апостолов, че е повлиял тънко в полза на разградчани. В същото време, "орлите" имаха претенции към новия депутат от ГЕРБ за неправилно отсъдена дузпа, от която "червените" откриха резултата. 

Георгиев сподели, че не е изгледал положението с дузпата на повторение и когато го стори, ще сподели по-обстойно мнението си по казуса. 

"Не съм доволен, за мен е загуба този резултат. Първо, коментирам съдийството като цяло. Дузпата не съм я видял на терена, ще гледам повторението, тогава ще говоря. Не споря, че може да е отвън положението. Човекът (бел. ред. съдията) е с имунитет, какво да кажа." 

"Тънко, но не мисля, че се справи с мача. Справи се за Лудогорец. Всяко първо нарушение за нас беше картон, за тях... Чак от третия път вдигна картон на Марселиньо, все му вика, че му е последно. Въпросната дузпа, ако приемем, че има нарушение вътре или извън полето, защо не вдигна картон на защитника", заяви Георгиев и продължи с претенциите. 

"И ние останахме с впечатлението, че вдигна и преди това картон на Козмин Моци, а след това и още един. Объркал се е друг път", сподели шефът на "Армията" и обърна внимание, че отборът му много пропуска. 

"Това, че пропускаме много положения е предпоставка, че сме създавали. А друг някой отбор да е пропускал толкова срещу тях? Аз ги гледам цяла пролет и цяла есен как играят, с това продуктово позициониране, което го правят. Нека не се правим на шест и половина..."

"Ние си отчитаме грешките, нямаше вариант, в който да ни вкарат гол, освен с наша грешка. Миналия път ни вкараха с две засади, сега ни вкараха след наша грешка. Ние играем от мач на мач все по-добре", заяви Георгиев.