"След 4:0 е много трудно да се коментира. Смятам, че футболистите на Берое влязоха прекалено пренавити. Изпуснахме инициативата още в самото начало. След головете стана още по-трудно. Никакви ситуации не успяхме да създадем. Допуснахме една срамна загуба, която само ние можем да измием отново", заяви спортният директор на Берое Валентин Грудев след поражението с 0:4 от Левски в 32-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.

"Остават 4 мача, няма как сега да наведем глави и да ги заровим в пясъка. Искам да благодаря на публиката, която днес подкрепяше футболистите през цялото време. Тази публика не заслужава тези резултати, които се получиха напоследък. Видя се, че Левски е по-класен отбор", добави Грудев.

"Трудно се получаваха нещата днес. Има доста време за селекцията, има доста решения. Сега най-важното е да завършим сезона подобаващо. Вярвам в момчетата и вярвам, че можем да излезем от кризисната ситуация. Да, има спад, има насълзено очи, но вярвам, че ще излезем от ситуацията с чест", завърши спортният директор на старозагорци.