Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов беше със смесени чувства след мача с ЦСКА. Според него, хубаво е, че отборът е показал характер и е изравнил, но съжалява, че не стигна до победата. Освен това е доволен от постъпленията, защото имаше над 25 хил. продадени билета. 

"Много съм доволен от характера на момчетата и от подкрепата. Обръщам се към привържениците все повече да подкрепят отбора. Доволен съм от играта, показахме повече характер след почивката." 

"Предвид емоцията, с която е натоварен този мач, добре се представихме. Не виждам как Лудогорец се откъсва в битката и е победител. Все пак е едва 13-и кръг", заяви Иванов и продължи с анализа си. 

"На мен ми се искаше да запазим аванса си, трябва да питате треньора защо се случи това. Мачът беше равностоен, хареса ми, че след почивката се намери самочувствието да върнем гола и да водим играта. Не мога да кажа, че е заслужен този резултат, искаше ми се да бием", заяви шефът на Левски.

Той коментира и темата защо емблемата на съперника беше махната от билетите в навечерието на двубоя. Той е категоричен, че съперниците са били наясно за това и този ход е предприет заради наличието и на другия отбор с име ЦСКА в българския футбол. 

"Емблемата от билетите не беше махната, беше сменен дизайнът. Появата на емблемата им предизвика напрежение. Бившият ЦСКА е в несъстоятелност, ЦСКА-София е нов отбор от миналата година, има и още ЦСКА 1948 и не искаме да внасяме напрежение." 

"Говорили сме с ръководството на съперника, те знаят какво сме преценили да направим, не мисля, че има напрежение. Днес имаше над 25 хил. души на стадиона, така че съм доволен от приходите", заяви Иванов.