Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев коментира пред клубната телевизия, че „червените“ не се нуждаят от признание за любовта си. По този начин шефът отговори, когато бе помолен за коментар за нападките от страна други босове към тим от „Армията“. Същевременно той отправи предупреждение към феновете на "червените" да внимават с поведението си, тъй като е възможно някои да опитат да извадят тима от групата, тъй като е с последно предупреждение.

Георгиев говори и за подготовката на „армейците“, като засегна и темата с феновете.

Домусчиев: Не мога да призная отбор от Ловеч за ЦСКА

„Дали е готово отборът ще си проличи след 10 дни. Дали клубът като клуб е готов – това е така. Показали сме го. Спортно-технически – треньорът трябва да каже. На наставниците, знаете, че времето винаги не им стига времето. Те винаги се нуждаят от повече тренировки и по-дълга подготовка. Мисля обаче, че се справиха добре и очаквам отборът да покаже по-добри игри през пролетта“, започна Милко Георгиев.

„Първо искам да кажа, че клубът добре разбира феновете и тяхната емоционалност. Всичко това е породено в известен смисъл и от миналата една година, когато се събра много неправда. Донякъде разбираме начина, по който изразяват агресията. Но от друга страна клубът търпи немалко финансови щети. Например траншът, който трябваше да получим от компанията, която държи телевизионните права – не взехме нищо, защото всичко отиде за глоби. По един или друг начин феновете, изразявайки любовта си, навредиха на клуба. Моят апел да превърнем „Армията“ във врящ котел, но всичко да е в рамките на правилата. Клубът е с последно предупреждение, нека да не се стига до там да се наложи наказание - изваждане от групата. Аз лично нямам съмнения, че някои хора биха се изкушили да ни извадят“, отсече Георгиев.

„В интерес на истината ние като ръководство гледаме нормално на атаките. Това е нормално, но няма да стоим безучастно. Който посегне срещу нас, ще получи адекватна реакция. Мисля, че голяма част от широката публика е наясно откъде и как идват атаките. Аз да ви кажа честно в началото приемах нещата емоционално, смятах, че тези хора влагат идея. Повярвайте ми, няма идея. За мен е необяснимо. Когато има любов между двама души, има химия, страдаш, обичаш силно, готов си да понесеш всякакви неволи, опитваш се по всякакъв начин да направиш другия щастлив, има обиди, обиждаш се. Това е взаимен процес, който съществува между ЦСКА и феновете му. В един момент се появява някой който казва „Не признавам вашата любов“. Ама ние не те питаме дали я признаваш. Не я признавай, но аз нямам нужда от признания за моята любов. Мисля, че така е с всички в клуба“, изложи вижданията си Георгиев.