Новият нападател на Левски Серджиу Буш заяви, че не се притеснява от това как привържениците приемат идването му в Левски.

„Става въпрос просто за футбол. Това е най-важното”, коментира Буш на летище София, когато бе върнат към времето, което прекара в ЦСКА.

Официално: Буш парафира с Левски

Буш разкри и  жест, който е направил към отбора от Борисовата градина:

„Отказах се от сума, която клубът ми дължеше, за да не му създавам проблеми.“

Буш отново в София: Щастлив съм, че ще играя в Левски

„За втори път идвам да играя в България. В Левски дойдоха заради доверието, което получих от хората в този отбор”, каза още румънецът и добави:

„Не е вярно, че съм казал, че ще вкарам 15 гола за Левски, но все пак се надявам да го направя.”

Впоследствие 24-годишният румънец сподели сходни мисли и пред клубната телевизия на "сините".

„Чувствам се отлично. Имах 2 седмици почивка, докато моите нови съотборници имаха само една. Няколко дни здрава работа и всичко трябва да е наред”, каза той за Левски ТВ.

„Винаги ми е било интересно, наблюдавах българския шампионат и докато играех в чужбина. Винаги съм следил какво се случва в България.”

„Има доста нови попълнения, видях новите играчи, така че се надявам да се представим доста по-добре от предходния сезон. Сигурен съм, че в първия кръг на Лига Европа ще ни падне някой по-скромен отбор. Убеден съм, че ще продължим напред. Да се надяваме, че и във втория кръг ще имаме малко късмет, за да го прескочим.”

„Знам, че някои от нашите фенове вероятно са ядосани, но силно се надявам да не ги разочаровам. Дано с играта ми си спечеля тяхното уважение”, пожела си Буш.