Черно море отстрани Септември след победа с 2:1 в плейофа-реванш и с общ резултат 4:2 се класира за плейофа за седмото място.  В него „моряците” ще имат за съперник или Локомотив Пд, или никого, тъй като, в случай, че Славия излезе победител в дуела със „смърфовете” такъв двубой няма да се играе, тъй като „белите” са си осигурили квота за ЛЕ през Купата.

Мехди Фенуш реализира и двете попадения за варненци. Алжирецът даде аванс за “моряците” в срещата в 39-ата минута, разписвайки се по изключително атрактивен начин. Атанас Зехиров проби отляво в наказателното поле, след което центрира към Фенуш, който със странична ножица промуши топката зад Валентин Галев.

В 43-ата минута отново Фенуш бе точен в полза на “моряците”. Ндонгала центрира по тревата, Радослав Василев върна назад и Мехди Фенуш прониза вратата на Септември за втори път.

Септември наниза почетно попадение в самия край на срещата. В 85-ата минута Иван Тилев изведе отлично Мартин Тошев зад отбраната на столичани, а той от своя страна копна топката във вратата на варненци.