Полузащитникът на ЦСКА-София Рубен Пинто сподели, че основната цел пред тима от „Българска армия“ е да се класира в Европа. Пинто даде интервю пред официалния сайт на „червените“, в което сподели още за впечатленията си от първенството у нас, новите попълнения в отбора, както и феновете на „армейците“.

"Настроението в отбора е приповдигнато и съм сигурен, че ще направим силен мач срещу Черно море. В Испания направихме добра подготовка и сега трябва да покажем качества в официалните мачове", коментира Пинто.

"В България се играе по-силов футбол, докато в Португалия отборите се затварят. Изключение правят грандовете Бенфика, Порто и Спортинг Лисабон. Нивото не е много по различно. Даже си мисля, че българското първенство е по-силно", продължи халфът.

"Ние очакваме да спечелим всички мачове до края на първенството. Новите футболисти са добри играчи и се адаптират отлично. Подкрепата на феновете е много важна и ние сме доволни. Трябва да изпълняваме нашите планове стъпка по стъпка. ЦСКА трябва да играе в Лига Европа или Шампионската лига", завърши юношата на Бенфика.