Старши треньорът на Левски Делио Роси коментира победата с 4:0 над Дунав в мача от 18-ия кръг на Първа лига.

Роси изравни рекорд в Русе, размеси картите и Левски полетя

“В този мач двата отбора опитваха да се надлъгват. Първите 20 минути парадоксално изпуснахме средата на терена, въпреки че имахме няколко възможности за гол. След това, когато отбелязахме гол, стана по-лесно за нас”, коментира Роси.

“Успехът не се дължи само на Антонио Вутов. Не е само заслуга на един футболист, а на целия отбор. Той се представи горе-долу добре на върха на атаката”, каза още той.

Васил Панайотов: Мачът се разви добре

“Ние не излизаме да играем защитно. Някой път това се получава. Както в миналия мач, направихме едно много силно първо полувреме, не можахме да отбележем голове. В този мач съперикът ни позволи да играем атакуващо и да отбележим голове”, допълни наставникът на “сините”.

“Критиките са част от играта. Приемаме ги. Днес както в предишните мачове, можеше да отбележим повече голове. Заслужено спечелихме”, заяви Роси.

“Жуниор Мапуку е играч, който обича да играе по-широко, не толкова в средата. Все пак и за тази позиция, на която трябва да играеш, трябва да правиш някои специфични движения. Днес игра добре”, завърши италианскит специалист.