Витоша Бистрица отново изигра силен мач от началото на сезона, сега и срещу шампиона Лудогорец. Наставникът на "тигрите" Росен Кирилов разкри на какво се е дължала силната игра на отбора му.

"Играхме добре и напълно според моите очаквания. Имахме си нашите ситуации, но за съжаление не можахме да вкараме. Лудогорец вкара своите шансове и надделя над нас", заяви Кирилов пред DIEMA SPORT и продължи с анализа на ключовите моменти от двубоя.

"Играхме добре, противопоставихме се. Бяхме по-затворени, защото ако се отвориш срещу Лудогорец, ще стане лошо. Преди да вкара Мисиджан, ние имахме своя шанс и не можахме да го реализираме. И ни вкараха от една ситуация, в която не миришеше на гол, защото са класни играчи", сподели още бившият национал и сподели защо тимът му не е вкарал гол.

"Причините да не вкараме са, че защитата на Лудогорец е много класна. Ние изиграхме добре ситуациите, но не можахме да вкараме. Те просто са много силни в защита и трябва да се каже", добави Кирилов.

"Ние комбинирахме, казвах на момчетата да излизат с дълга топка, когато ни пресират. Станаха няколко хубави атаки, желанието ми е да играем футбол, когато е възможно. Когато ни пресират, трябва да търсим по-директен начин на игра", завърши треньорът на Витоша Бистрица.