Новото попълнение на Левски Ривалдиньо сподели първите си впечатления от България. Вече близо месец бразилецът е играч на "сините", но доскоро бе с отбора в Малта. Синът на легендата Ривалдо обаче изрази задоволство от всичко в Левски и от факта, че играе за "най-големия отбор в България".
 
"Левски е най-големият отбор в България, знам важността на дербито, което имаме", започна Ривалдиньо. "Преди мача с ЦСКА имаме други важни мачове, започваме в неделя и това е много важно за нас."
 
"Тук съм може би от една седмица, но се чувствам много добре. Всички в клуба ми осигуряват нужните условия, така че съм много щастлив."
 
"Приех предложението на Левски, защото знаех, че това е много добър, голям отбор в България. Не се замислих много. Харесвам клуба, феновете, проекта, така че се съгласих. Вярвам в проекта и ще дам всичко от себе си, за да помогна на Левски."
 
А има ли по-голямо значение в избрани от него десети номер? "Номерът е номер, името и номерът не са по-важни от името, което имаме отпред, а то е Левски. За мен най-важното е да играя добре за Левски. Харесвам този номер, баща ми го използваше, но номерът и името ми, нямат значение, важното е Левски."