Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори пред журналисти за назначаването на новия маркетингов директор на клуба Тодор Минев и договора на клуба с Viber. Иванов взе отношение и относно мащабната селекцията на „сините”.

Левски и Viber - партньори, "сините" с нов шеф

„Ние имаме много да надграждане, сравнявайки се с големите клубове в Европа. Привличането на нов маркетингов директор е съвсем логичен ход в тази връзка. В момента пускането на вайбър канала е подходящ момент той да бъде представен.”

„Очевидно всяка новина при нас за трансфери е предпоследна. Има време до края на февруари. Привличането на Хали Тиам беше свързано с една позиция, която треньорът искаше да подсили. Иначе сериозно говорейки, нямаме намерение да привличаме още играчи до затварянето на трансферния прозорец.”

„Дали ще се разделяме с полузащитници? От ноември до момента напуснаха петима играчи, има баланс между напусналите и привлечените. Прохазка, Панайотов и Митрев – има развитие по новите им договори. Казал съм им намеренията на клуба и се надявам скоро да приключим тази тема.”

„Обстановката в клуба, свързна с напускането на Асен Букарев? Оставката му не е създала проблем. Не търсим човек за негов заместник. Ще премислим подхода ни за назначаването на тази позиция на нов човек."

"Искам да видя отбор, който побеждава и се харесва на нашите привърженици. Надявам се в мача с Ботев това да се види.”

„Аз се надявам голяма част от феновете ни да дойдат на мача в неделя. Трансферът на Мапуку покрива парите за трансферите на 7-те нови. Привличането на новите не е свързано с лиценза на клуба. Надявам се това да се възприеме като положителна изява от страна на клуба. Надяваме се този сезон да имаме успехи и в Купата, и в шампионата. Виждам в това повод за оптимизъм.”

„Задълженията на Левски са основен въпрос. Работим в сянка, но полагаме достатъчно усилия. Първо задълженията да бъдат обслужвани. Задълженията ни намаляват. Това не е много релевантна дискусия за случващото се в Левски.”

„Искаме клубът да бъде по-успешен. Изненада ме фразата с гнилата ябълка на Букарев. Не разбрах контекста, в който тя се появи. Левски полага много усилия да се върне в шампионска форма. В Левски няма нищо гнило, за Дания не знам.”

„Очевидно Купата е далеч по-реалният шанс, предвид, че играем на полуфинал. За шампионата се надявам също нещата да се поразместят. Надявам се шампионатът да бъде по-интересен", завърши Красимир Иванов.