Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев ще трябва сериозно да прекроява своята защита, защото Нуно Рейш ще бъде наказан за мача с Лудогорец, а Седрик Унтонджи е контузен.

На мача с Черно море португалецът получи пети жълт картон от началото на сезона, а французинът бе ударен лошо от вратаря на „моряците“ Иван Дюлгеров. Снажният стопер стисна зъби и изкара мача след важна интервенция от страна на лекаря на Левски. В крайна сметка травмата в рамото е факт и той ще е под въпрос за двубоя срещу шампионите, който е в неделя на стадион „Георги Аспарухов“.

При така създалата се ситуация Георги Дерменджиев може да разчита на младите Деян Иванов и Томислав Папазов. Първият почти сигурно ще започне титуляр, а не е изключено треньорският щаб да потърси и преквалифициране на играч, ако и Унтонджи отпадне от сметките.

Аут за мача в неделя е и Луи Нганиони, който получи червен картон от Владимир Вълков във Варна. Френският бек се понрави с изявите си,  а неговата позиция ще заеме Иван Горанов, който игра в по-предни позиции срещу Черно море.

В мач от 29-ия кръг на Първа лига Левски посреща Лудогорец в неделя, 14 април, от 19.00 часа. Срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA, както и да я проследите по Дарик радио.