Капитанът на Берое Мартин Райнов коментира победата с 1:0 срещу Верея в старозагорското дерби от 14-ия кръг на Първа лига. 

"Много важен мач. Имаше напрежение преди мача. Радостен съм, че успяхме да победим. За една седмица изиграхме три срещи, а в четвъртък даже играхме 120 минути. Днес показахме характер и победихме. Поздравявам отбора на „Верея“. Тук се играе доста трудно, но победата е най-важна", каза Райнов.

Камбуров озелени бледичкото старозагорско дерби

"Старши треньорът ни даде някои указания. Сменихме някои постове и в тактическа гледна точка. Ние знаехме, че сме по-добрия отбор и просто трябваше да го покажем. Може би не стана много интересен мач, но ние успяхме да вкараме едно от положенията си. Те мисля, че нямаха много ситуации", поясни той.

"По-скоро психологически трябваше да се вдигнем след мача с Лудогорец. За два дни може да се възстановиш физически, но психически е по-трудно. Успяхме да се съберем, защото знаехме, че е много важен двубой. За всички от ръководството, за треньорите, за нас, за феновете, за всики в клуба. Поздравявам всички. Сега е време да прзнуваме", каза още капитанът на "орлетата"

Томаш след успеха над Верея: Браво на момчетата!

"Имахме еднакви точки с отбора на „Верея“. Сега сме с три повече от тях. Надявам се в събота да победим „Дунав“ и всичко ще е перфектно", завърши Райнов.