Нападателят на Берое Мартин Камбуров вкара единствения гол в дербито срещу Верея и по този начин осигури победата на „зелените“ над градския съперник. Логично ветеранът в редиците на тима бе избран за Играч на мача в анкетата на Gong.bg.

Ето какво сподели Мартин Камбуров след последния съдийски сигнал на „Трейс Арена“.

„Благодаря за наградата. Мисля, че тя е за целия отбор. Всички момчета много се стараха от първата до последната минута. Мисля, че играхме по добре и създадохме по добрите положения пред вратата на Верея и заслужено победихме“, коментира Камбуров.

„Когато дойдох в Берое казах, че няма да играя във всички мачове, което е нормално. Всичко обаче го решава треньора, Той казва кога ще играя и кога не“, призна още той.

„За мен всички отбор, изключвам Витоша, които имат много малък актив, всички други са с изравнени сили. С една или две поредни победи или загуби всеки може да влезе или излезе. Има много мачове до края. Ще се борим до края. Има още 12 мача, ще се опитаме да ги изиграем по най-добрия начин. Ще се опитаме да инкасираме възможно най-малко загуби, а това ще ни гарантира място в топ 6“, допълни Марин Камбуров.