Централният защитник на ЦСКА Рафаел Перес говори пред CSKA.BG преди подновяването на първенството в Първа професионална лига. Перес сподели, че е готов и чака с нетърпение първият мач от първенството. Според него отборът е провел добра подготовка и допуснатите грешки ще бъдат коригирани.

Защитникът счита, че атмосферата в отбора е добра и всички са мотивирани за максимална изява, а конкуренцията на всеки пост спомага за израстването на състезателите. Перес очаква ЦСКА да стартира с победа футболната пролет и е убеден, че защитата ще свърши своята работа в предстоящите дербита.

"Аз съм човек, който бързо се приспособява. Готов съм за началото на първенството и мисля, че ще се справим на ниво. Изиграхме добри контроли в Испания срещу класни съперници. Има настроение в отбора и чакаме с нетърпение първия мач. Колективът е отличен и това ще се види на терена. Конкуренцията е хубаво нещо и помага отборът да върви напред. Най-важното е да не допускаме гол. Очаквам победа в първия мач от полусезона срещу Черно море", каза Перес.

"Бях чувал за ЦСКА, още преди да дойда тук. Чувствам се горд, че играя за този клуб. Този сезон изостанахме доста от първото място и реалната ни цел е да гоним място в евротурнирите. Но догодина ще гоним титлата", каза още колумбиецът.