Доста тежък и важен мач очаква Пирин тази неделя, според старши треньора на "орлетата" Милен Радуканов. Благоевградчани домакинстват на Витоша Бистрица в борба за много важни три точки.

"Гостите са един добър отбор, воден от отлични треньори. Това, че нямат точки ги освобождава психически, като за тях е ясно за какво ще се борят от тук до края. При нас напрежението е по-голямо с оглед на поставената цел", обясни Радуканов.

За Пирин в този мач участие няма да могат да вземат Костадин Ничев, както и Ивайло Тодоров, който е със съмнение за счупена кост. Под сериозен въпрос са още Манол Чапов и Тодор Траянов.

"Имаме проблеми от към липсващи състезатели. Групата ни е малка, като за участие на юноша като титуляр ще взимаме решение след последната тренировка", обясни специалистът, но добави, че е доволен от младите момчета.

"Доволен съм от младите състезатели. Показаха огромно израстване в последните шест месеца. В идеален вариант, те трябваше да влизат в игра в една по-спокойна обстановка, но ако се наложи, ще се справят и в сериозните битки, които тепърва предстоят", каза още Радуканов.

Пирин и Витоша играят в неделя от 15:00 на стадион "Христо Ботев", а цената на билет за мача остава 6 лева, колкото е традиционно от началото на сезона.