Голмайсторът на Черно море Радослав Василев очаквано е доволен от двата гола, които отбеляза при победата с 2:0 срещу Витоша Бистрица. Нападателят потвърди думите на наставника Илиан Илиев, като заяви, че трите точки са най-важни.

Черно море би Витоша без напрежение

"Знаехме, че мачът ще е труден и отборът на Бистрица ще се затвори. Бяхме подготвени и за щастие успяхме да отбележим гол още в първото полувреме и да си направим мача малко по-спокоен. Ако бяхме влезли на почивката при резултат 0:0, щеше да стане много сложно", коментира Василев.

"Всеки отбор играе трудно срещу Бистрица. За мен те са добър отбор и тактически стоят много добре. Важното е, че спечелихме важни три точки", допълни той.

Илиев: Предпочитам трите точки пред зрелищната игра

"Дълго време не бяхме печелили у дома. Сега постигнахме две поредни победи. Преди това бяхме затормозени психически и сега с победата срещу Пирин, и тези два гола още първото полувреме със сигурност ни вдъхнаха увереност и след това се играеше по-лесно", заяви още нападателят на "моряците".

"При допускане на гол, щеше да е доста напрегнато до края на срещата. Успяхме да се защитаваме компактно и целият отбор да играе като едно в дефанзивен план", добави Василев.