Нападателят Кирил Десподов определено е едно от горещите имена в ЦСКА що се отнася до зимния трансферен пазар. Според италианското издание „Тутомеркатоуеб” името на българския национал е стигнало до ушите не на кой да е клуб, а на местния гранд Милан.

22-годишният футболист бе обявен за Футболист на годината у нас през 2018-а, а това със сигурност увеличи вниманието към него. До този момент различни издания из Европа засвидетелстваха интерес към нападателя от няколко клуба. В това число попадат играещия във Висшата лига на Англия Кардиф Сити, втородивизонните английски Астън Вила и Мидълзбро, а също така и Фенербахче, който обаче явно се отказа от идеята да привлече българина.

Милан, от своя страна, вече привлече нов нападател след раздялата с поелия към Челси Гонсало Игуаин (иначе собственост на Милан). Кжищоф Пионтек ще бъде новият лидер в нападението на „росонерите”, които са проучвали и други опции. Според „Тутомеркатоуеб” името на родения през 1996 година Десподов също е било споменато. Изданието добавя, че българинът тепърва ще бъде подробно оценен от „росонерите”, които не смятат да бързат с решението си.