Селекционерът на България Петър Хубчев се намира в период на 3-месечно предизвестие, преди да може да се освободи от ангажимента си към Българския футболен съюз.

Специалистът е подал своята оставка и е трябвало да бъде свободен за Левски на 1 май, но от БФС отказали да подпишат, затова започнал да тече 3-месечният период, пише „Меридиан мач”.

Ивелин Попов с критики и признание за националния тим

Това означава, че Петър Хубчев ще стане свободен около 1 август 2019 година, когато изтича предизвестието. Най-вероятно това е и причината нито една от страните да не обявява официално какво се случва около поста.

Димитър Димитров с покана за спортен директор на Левски

Според изданието, за да може специалистът да поеме Левски след края на сезона, ще трябва да бъдат изплатени 3 заплати на настоящия му работодател – за месец май, юни и юли. Ако това не се случи, може би Петър Хубчев ще трябва да води националния тим в предстоящите два мача от евроквалификациите срещу Чехия и Косово на 7 и 10 юни.

Вече нееднократно се появиха информации, че от БФС преговарят с Красимир Балъков за поста селекционер на „трикольорите”.

Хубчев за спекулациите около поста му: Няма да коментирам!