Изненадващо Лудогорец се подсили с ново попълнение в последните дни на трансферния прозорец у нас. Шампионите се похвалиха с подписа на Цветомир Панов от Ботев, а крайният бранител разкри и как се е стигнало до сделката.

"Потърсиха ме от ръководството на Лудогорец и решението беше бързо, взех го импулсивно. Нещата се случиха. Първо треньора Николай Киров потърсих и му казах за офертата от Разград, той се съгласи и нямаше претенции."

"Пожела ми успех и се разделихме подобаващо. Той ми каза, че Лудогорец е най-добрият отбор у нас в момента и няма никаква причина да ми се сърди", заяви Панов пред DIEMA SPORT и предаването "Преди кръга".

Дебютът му със зеления екип дойде точно в мача с бившия му клуб и той разкри какво е било отношението към него от доскорошните му съотборници. А именно - те са го засипали с бъзици.

"Доста шеги имаше от бившите ми съотборници, но това е нормално. Те ме подкрепят, така че няма лоши чувства. Помолиха ме да вляза в тяхната съблекалня, имаше носталгия, все пак допреди една седмица бяхме един отбор, но аз съм професионалист и продължава да играя за тима си", заяви Панов и разкри кой е най-големият конкурент на тима му за титлата.

"ЦСКА е най-големият конкурент за титлата на Лудогорец, в момента те са много добър отбор. Ще се борим и ние всеки един мач, той ще ни е като финал. Трябва да печелим точки във всеки мач", завърши Панов.