Днес отборът на ЦСКА ще изиграе последната си контрола по време на подготвителния си лагер в Австрия „Червените” ще премерят сили срещу местния Ред Бул Залцбург, който в последните години направи име в Австрия. Спарингът ще се състои в градчето Заалфелден и е с начален час 19,30.

До този момент възпитаниците на Добри Митов изиграха четири проверки от началото на подготовката си, докато днешният мач ще бъде едва вторият за Ред Бул Залцбург.

Любопитен факт е, че в контролите си до сега ЦСКА не е записал нито едно равенство. В България „червените” победиха Локомотив Горна Оряховица с 3:0. Същия резултат записаха и в първия си мач на австрийска земя срещу чешкия Прибрам. Последва загуба от съперника на Лудогорец в първия кръг на Шампионската лига – Ференцварош с 0:1, както и ново поражение от украинския гранд Шахтьор Донецк, отново с 0:1.

В лагера на ЦСКА ще бъдат без Рафаел Енрике, който е контузен и вече се прибра в България. Крилото взе участие в първите два мача на тима си в Австрия, но не игра срещу Шахтьор Д. Освен днешния сблъсък, Енрике ще пропусне и двата мача на българския тим в Европа – срещу черногорския Титоград на 9 и 16-ти юли.

Австрийският шампион също ще бъде без големите си имена днес. Голяма част от тях получиха по-дълга почивка и все още не са се включили в подготовката на своя тим. Голямата звезда на Ред Бул за миналия сезон Мунес Дабур пък бе продаден.

Очаквайте всичко най-интересно около двубоя в GONG.BG.

Още по темата:

Звезда на ЦСКА напусна лагера в Австрия

ЦСКА представя отбора срещу Вихрен