Помощникът на Милен Радуканов в Пирин Стефан Гошев коментира поражението от Септември с 0:1 в мача от втория кръг на Първа лига. Той отсече, че „орлетата“ няма да си оставят каруцата в калта и се закани, че благоевградчани пак ще тръгнат напред.

„Работихме психологически. Знаехме, че ни очаква тежък мач. Просто не можахме да влезем добре. Имаме липса на креативни играчи и не можахме да осъществим домакински мачове и да продължим серията на нашия стадион“, започна Стефан Гошев, който замести Радуканов, който изтърпя наказание в тази среща.

„Една победа навън е подплатена с победа у дома. Не можахме днес. Тук трябва да се извиня на феновете. Има още мачове. Ще работим. Не мога да коментирам Септември. Не можахме да осъществим идеите си и затова ще си направим изводите. Продължаваме да работим. Каруцата в калта няма да си оставим. Ще тръгнем пак напред. Не може да има притеснение от първия домакински мач. Днес не бяхме на ниво. Има такива мачове. Случва се това. Нашият отбор ще продължи във възходяща линия“, продължи асистентът на Радуканов.

Запитан за Радослав Кирилов, Гошев обясни: „Съжалявам, че не можа да му пристигне жълтата карта. Чакаме я, за да влезе в игра. Пак повтарям работим и се надяваме всичко да е ОК“.

„Ще разберете на 100% за трансферите във вторник след контролната среща с Германея. Ние в този момент трябва да покажем, че сме отбор и колектив. Най-лесно е след победи да се величаем. Напротив сега трябва да покаже,, че сме истински отбор и ще вървим само напред“, завърши специалистът.