Помощник-треньорът на Черно море Ивайло Петров отдаде нулевото равенство на гости на Верея. Според него, множеството контузии и наказания са изцедили играчите му и затова не се е стигнало до успех. Той все пак разкри и че не е доволен от нападателите и липсата им на идеи.

"Като цяло мачът не беше с особени футболни достойнства, бавно темпо на игра. Преди два дни играхме с десет души с Берое и ние очаквахме, че днес няма да сме свежи. Закономерно завършихме 0:0", заяви Петров пред DIEMA SPORT 2.

"Както можехме и да бием, така можехме и да загубим, затова мисля, че резултатът е справедлив. Умората при нас е много голяма, основни играчи ни липсват. Разочаровани сме от нападателите, не са си свършили работата", сподели още Петров и сподели каква е причината за изтощението у "моряците".

"Ако имаш 20 равностойни играчи, може да правиш ротации. Но ние имаме 13 и затова днес изглеждахме така изморени", разкри още Петров и обяви кога се завръщат контузените и наказаните.

"След като правим корекции по състава, значи положението е доста по-сериозно. Тази седмица наказанието на Дани Георгиев ще изтече, Георги Илиев се връща, така че мисля, че всичко ще е наред. Черно море ще завърши на това място, на което си заслужи", завърши помощникът на Гонзо.