Отборът на Пирин ще бъде без двама ключови футболисти за гостуването си на ЦСКА-София в неделя. Заради контузии няма да играят Александър Башлиев и Антон Костадинов. За последния реално сезонът приключи ,тъй като контузията му е по-сериозна. Башлиев пък има проблеми с кръста.

Това, че "червените" са имали по-малко време за възстановяване, не е от значение според старши треньора на "орлетата" Стефан Генов. Наставникът на Пирин е категоричен, че е важно е да има концентрация и желание.

"Този отбор на противника е много по-различен от онзи, с който играхме в Благоевград. Вижда се и импулсът в играта им заради новия треньор. Отиваме в София за да играем футбол и да спечелим нещо от този мач", заяви треньорът.

"Мога само да съжалявам, че имаме само 18 точки в актива си. Играем все по-добре и заслужавахме повече точки. Усеща се малко умора при нас, но така са всички отбори в края на годината", допълни Генов.

Привържениците на Пирин организират и екскурзия до столицата за двубоя с "червения" отбор. Отпътуването е в 14:30 часа от хотел в центъра на града, а цената ще бъде 5 лв.

От щаба на домакините обявиха цена на билетите от 7 лв. за гостуващата в сектор "Б" публика. Срещата между ЦСКА-София и Пирин е от 17:30 часа на 4 декември, неделя.