Бранителят на Левски Димитър Пиргов призна, че е имало видима разлика в представянето на Левски преди и след почивката на двубоя срещу Септември София от 9-ия кръг на Първа лига, спечелен с 2:0.

Левски не бе жаден за много голове срещу Септември

„Сините” имаха трудности да стигат до чисти положения през първата част, но към края Давид Яблонски откри след центриране от ъглов удар. Второто полувреме донесе много повече главоболия за септемврийци, а накрая Габриел Обертан вкара гола на успокоението.

„Не мисля, че победата дойде лесно. През първото полувреме излязохме малко лежерно, но през второто бяхме променени. Не мисля, че е имало напрежение. Когато не биеш, е нормално да не се чувстваш добре, но смятам,че ще се върнем на верния път”, каза 27-годишният Пиргов.

Делио Роси: Атаката продава билети, защитата печели титлите

„Не смятам, че сме непостоянни. Опитваме да изградим стил и понякога не се получава. С тренировки и с този треньор ще постигнем големи успехи. Трябва време на чужденците да се аклиматизират. Опитваме се всички да останем задружни и да им помогнем.”

„Работим ужасно много в тактически план. Човекът знае ужасно много и иска да ни го покаже. С времето нещата ще стават доста по-добри”, допълни Пиргов.