Наставникът на Левски Делио Роси отново беше откровен за елементите от играта на своя тим, които не са му харесали при победата с 2:0 над Септември София с 2:0. Италианският тактик имаше своите забележки към представянето на „Георги Аспарухов” и обеща, че ще има промени в титулярния състав за двубоя срещу Ботев Гълъбово за Купата на България.

Левски не бе жаден за много голове срещу Септември

„Хареса ми, че владеехме инициативата. Не ми хареса, че играехме доста бавно. През второто полувреме увеличихме малко оборотите и мачът стана друг”, каза Делио Роси за DIEMA SPORT.

„Не бяхме много компактни, върху това основно трябва да работим. Бяхме бавни. Трябваше този мач много по-рано да го затворим, а не да чакаме гола до последните минути.”

„Футболистите играят по този начин, защото аз го искам. Изисквам от външните халфове да тръгват напред и да центрират.”

„Ще има някакви промени. Този мач беше важно да го спечелим след епизодичната ни загуба от Ботев. За мач във вторник ще има със сигурност някакви промени.”

„Колко време ще ми е нужно, за да накарам Левски да играе по моя начин? Доста време. Отборът винаги трябва да се съобразява със своите силни играчи. Обертан е много полезен за тима, но може да даде и още.”

„Нека не гледаме класирането, най-важното е да се подобряваме.”

„Атаката продава билетите за мачовете, докато защитата печели първенствата”, философски заключи Делио Роси.