Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто говори пред журналистите преди заминаването на българския тим за Подгорица, където утре „червените” се изправят срещу местния Титоград в мач реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. В първия мач ЦСКА надделя с 4:0 и е отявлен фаворит за класиране в следващата фаза.

„Oчаквам труден мач в Подгорица. Знаем, че имаме комфортен аванс и сме фаворити, но трябва да играем здраво и сериозно. Всички трябва да са изцяло концентрирани. Не вярвам, че нещо може да се обърка, защото вярвам в отбора и съотборниците си. Който и да играе ще е готов на 100% процента да даде всичко”, сподели Пинто на Летище София.

„Играем мач за мач. Концентирани сме само върху следващия мач срещу Титоград. Ще мислим за следващия кръг, когато дойде той. Сега мислим за този мач. Не бих казал, че това е тренировка, а по-скоро подготовка за това, което ни предстои. Както казах трябва да сме фокусирани изцяло. Да не правим грешките от предишните мачове. Показахме подобрение на тренировка и съм сигурен, че ще го покажем и утре”, допълни той.