Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не е притеснен от представянето в мача със Септември и проспаната първа част в него. Според него, то е нормално преди евросблъсък на разградчани, след като в четвъртък им предстои двубой с Хофенхайм. 

Освен това, според шефа на разградчани все още е твърде рано да се говори за фаворити за титлата и изоставането от лидера ЦСКА не е фатално за тима му, тъй като титлата ще се реши по време на плейофите напролет. 

Двуликият Лудогорец смачка Септември, но първо потрепери

Когато ни предстои тежък евромач, винаги сме се притеснявали от мача в първенството. Има го, наясно сме с този момент. През второто полувреме вдигнахме оборотите. Не ни е за първи път да сме в ролята на догонващ."

"Свикнали сме и обичаме да сме под напрежение. Цикълът сряда-събота ни харесва, труден е, но ни харесва. Не трябва да се отпускаме. Конкуренцията е силна, но има още много мачове", заяви Петричев и коментира конкуренцията. 

"Радвам се, че Левски има амбициите и полага усилия да направи силен отбор. Има и други отбори, които играят добре. По време на плейофите ще си проличи кой е истинският фаворит за титлата", завърши Петричев.