Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев разкри подробности за предстоящите празненства по случай седмата поредна титла в българското първенство. Награждаването е в събота, а програмата на "Лудогорец Арена" стартира в 16:50 часа. В същия ден от 18:00 часа е мачът на "орлите" от 34-ия кръг на Първа лига срещу Левски. 

Феновете на Лудогорец ще могат да докоснат титлата

“Всяка година, когато празнуваме спечелването на Шампионска титла, преди мача даваме възмоност на големите таланти в Разград да се изявят пред пълен стадион. Като комплимент към тези, които полагат усилия да поддържат изкуството. След което,разбира се, всички очакват мача с Левски. В 20:00 започва награждаването. След това ще има концерт със 100 кила и Маги Джанаварова. В 21:00 часа зарята също не бива да я пропсукаме”, сподели Петричев пред "Спортно шоу Гонг", Дарик радио. 

“Спечелването на една шампионска титла коства усилията на цял един клуб. Много хора има ангажирани в процеса, така че това е един успешен край на една изморителна година”, допълни той.

“Възнамеряваме трибуната за гости да бъде готова за евротурнирите. Няма съществено закъснение в строежа. Радвам се, че ще успеем да дадем едни изключително добри условия за гостуващите фенове. Винаги ще има недоволни, но ще направим всичко възможно нещата да бъдат на ниво. Гледаме да се развиваме, да не стоим на едно място, защото добре знаете, че който стои на едно място бива застигнат”, заяви още Петричев.

Изплащат стар дълг към Лудогорец

“Казаха ни, че Данчо Лечков ще присъства, Борислав Попов, Неделчо Михайлов. Това са хората, които очакваме от БФС. Иначе имам информация, че Спас Русев ще присъства. Разбира се, наши спонсори и собствениците ни. Информацията ми е, че собствениците на Левски и Лудогорец ще седнат един до друг”, заяви още Петричев.