Лудогорец разкри програмата за предстоящите празненства по случай седмата поредна титла в българското първенство. Награждаването е в събота, а програмата на "Лудогорец Арена" стартира в 16:50 часа. В същия ден от 18:00 часа е мачът на "орлите" от 34-ия кръг на Първа лига срещу Левски. 

Георги Кабаков свири Лудогорец - Левски

От клуба уведомяват феновете в събота „Лудогорец Арена“ отваря врати в 16:00 часа. Куп изненади очакват привържениците, които ще присъстват на срещата, като кулминацията е награждаването на отбора за седмата поредна титла. О

т клуба на раградчани напомнят, че в момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работи и касата на улица "Васил Левски" от 12:00 часа.

Шоуто в събота започва в 16:50 часа с изпълнение на талантливи деца от Разград, участвали в музикални реалити формати - невероятната Жаклин Таракчи, както и Васил Петров, Андреа Начева, Пламена Петрова и Мартин Пенев.

Първата част на шоуто ще продължи с представление на танцова школа „Хорце“ към Центъра за работа с деца в Разград. Ученици от основно училище „Васил Левски“ пък ще правят флашмоб на тема "Бъди щастлив".

Домусчиев: Растат амбициите на Лудогорец, нека не играем на руини

Веднага след мача футболисти, треньори и шефове ще получат златните медали и купата, след което ще зарадват феновете с шампионски тур на стадиона. Следва концерт на рапъра "100 кила" и Маги Джанаварова. В 21:00 часа феновете на стадиона и гостите на Разград ще станат свидетели на грандиозна заря в чест на седмата поредна титла.

В деня на мача от Лудогорец призовават привържениците да дойдат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете.

"Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на "Лудогорец Арена" става посредством турникети по входовете. На "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия и опасни предмети. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани", написаха на официалния си сайт "орлите".