Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира равенството на тима с ЦСКА (0:0) в дербито на 33-ия кръг на Първа лига.

"Знаете, че избягвам спортно-технически коментари, но резултатът е справедлив с оглед показаното на терена, един нормален мач, нашите момчета показват малко ваканционно настроение, нямаше тази агресия, която сме свикнали да виждаме в Лудогорец, имахме си положения, но не съумяхме да ги реализираме и да спечелим", коментира той.

"Нека има конкуренция в българското първенство. Искам да честитя 70-годишнината на всички хора, които искрено обичат ЦСКА, на тези хора, които искат по честен и достоен начин техният отбор да се завърне на мястото, където има. Да радва всичките тези привърженици, които през годините изтърпяха много. Свалям шапка на Христо Стоичков, винаги ми е бил идол, с отношението към Лудогорец показа днес, че е не само най-великият български футболист, но и човек, пред който аз докато съм жив, ще се прекланям", добави Петричев.

"Пожелавам си през следващия сезон, че ще има битка, нека да намалим езика на омразата, нека да се избягват личните обиди. Животът не е спечелването на една шампионска титла, не е добре когато се показват мускули, този сезон имах чувството, че нещата са на ръба", каза още изпълнителният директор на Лудогорец.

"Не е нормално след мач на Лудогорец и ЦСКА-София в Разград, младежи да бият възрастни жени, само защото са с шалче на Лудогорец, хората трябва да бъдат спокойни да се разхождат с шалче на любимия отбор, нека законотворците на вземат това под внимание. До месец феновете на гостуващия отбор ще имат най-добрият сектор, ще имат седалки, ще имат и козирка, която да ги пази, когато вали дъжд. Да им се осигури кетъринг, топла вода в тоалетните, да си идват с приятели на мачовете, това ще вдигне със сигурност нивото на футбола ни", коментира още изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.