Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев бе сравнително доволен след успеха на неговия отбор срещу Берое в мач от 29-ия кръг на Първа лига с 2:0. Пенев акцентира, че вторият гол за „армейците” може би е трябвало да дойде малко по-рано, но отличи работата на своите футболисти.

„Играхме по-добре, вкарахме два гола. По-рано трябваше да падне втория гол, а мачът бе нещо като повторение на предния ни мач с Берое. Старахме се много, започнахме напрегнато и после се коригира всичко”, започна Пенев пред DIEMA SPORT.

„Това, че един отбор притежава топката повече, не значи, че ще бъде краен победител, видяхте, че нещата при нас се получиха”, продължи той.

„Хубаво е, че не допускаме голове във вратата ни, а играта в защита е на ниво. Това е малка част от нашата игра. Тиаго Родригес е анализиран от докторите, така че се надявам да не е сериозна травмата му. Не зная дали ще мога да го използвам в следващия мач. Невинаги, когато един футболист е сменен, има проблеми. Малинов усещаше дискомфорт, но това знам към момента”, коментира треньорът на ЦСКА.

„Не само утре, аз гледам много мачове, но плейофите продължават. Сега имаме Купа на България, така че продължаваме битката. Календарът ни е натоварен, но ние бързо се пренастройваме. Въпросът е да се възстановим и да изиграем успешен мач в Пловдив”, завърши Любослав Пенев.