Пауло Аутуори джентълменски поздрави най-напред бившия треньор на отбора Димитър Димитров-Херо със спечелването на Суперкупата от Лудогорец.

„Искам да подаря тази победа на предишния наставник на Лудогорец. Той е бил част от отбора. Искам да поздравя и играчите. Всеки един мач е важен. Ние сме отбор, който иска да побеждава с дух. Има още неща, които трябва да добавим за следващите мачове.”

„Работихме два дни много усърдно, защото все още сме в подготвителен период. Играчите се възползваха от нашата концепция и сега вече наистина започва сезонът за нас. Искаме да имаме добър и балансиран отбор в защита и нападение. Искам да вкарваме, но и да не ни вкарват голове. Затова всички трябва да работят и в двете фази на играта.”

„Играхме доста добре, създадохме още ситуации. На почивката казах на отбора да вдигне още малко оборотите. Имахме добра организация. Искаме да работим и да пресираме всички заедно и да правим всичко колективно.”

„Трябва да знаем, че успехът дава една светлина, която може и да изчезне, а престижът е завинаги. Затова трябва да се работи всеки ден и да се забрави спечеленото досега.”

„Ние вече направихме анализ на Крусейдърс, както и те на нашата игра. Няма никакви тайни, всички имат достъп до много информация в днешно време. Това, което тренираме, искам играчите да го приложат на практика и в мачовете.”

„Хорхе Браун? Вече ме питаха за него в Австрия, все още няма нищо за негов трансфер. В Аржентина може и да са заинтересовани от него, но той не е тук с нас, защото има лека контузия. Няма нищо официално за него. Драгош няма да бъде готов за първите два мача - с Крусейдърс, защото все още не е готов във всички отношения”, завърши .