От Сутиеска отпуснаха още 35 билета за предстоящия реванш срещу Левски от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Това съобщиха "сините" на официалния клубен сайт. Желаещите да закупят пропуски могат да го направят в деня на мача (06/07/2017 година) срещу черногорския тим. 

Левскарите прииждат масово към Никшич

Припомняме, че по-рано днес Левски получи потвърдените 250 билета за предстоящия сблъсък. Домакините се забавиха в изпращането на зачислените на „сините“ пропуски, а от „Герена“ обявиха, че заради получилото се неудобство ще има специално оторизиран човек от делегацията на столичния гранд, който да организира раздаването на ценните хартийски в Подгорица, Черна гора.

"Сините" в отлично настроение на път за Черна гора

Ето и пълното съобщение от сайта на Левски:

"Уважаеми привърженици, във връзка с освободена част от квотата на Националния клуб на привържениците, в продажба в Черна гора ще бъдат пуснати още 35 билета.

Обръщаме внимание на желаещите да закупят пропуски, че те ще са на разположение на сборния пункт за привържениците в деня на мача срещу Сутиеска, 06.07.2017 г.

Мястото за среща е площад Сако Петрович (Трг Шака Петровича/Šako Petrović Square), където от 15:00 часа местно време ще има представител на клуба, който ще раздава пропуските."