Времето на спекулациите около състава на Сутиеска за реванша с Левски в Лига Европа приключва и е време да се избистри кои имена ще са на линия и кои няма да бъдат за този двубой. Медиите в Черна гора твърдяха, че абсолютно всички контузени играчи ще бъдат на линия за сблъсъка в четвъртък, но от първо лице наставникът Никола Ракойевич обяви кого ще може да ползва от тях и кого не. 

Митов прави най-много една рокада

Със сигурност на вратата се завръща Владимир Гилен, който беше наказан за двубоя в София. Но от нападателите Боян Божович и Игор Иванович само един ще е на линия. Това ще е Божович, който е таран и е топреализаторът на отбора за миналия сезон с попаденията си във всички турнири. 

Вутов: Отиваме в Черна гора да променим негативната серия

"Случи се, каквото се случи в първия мач. От сега ви казвам, че на вратата с Левски ще бъде Гилен. Божович също ще бъде титуляр. За съжаление, Иванович няма да е на линия, защото все още не е готов, а това е много жалко. Той щеше да ни е от полза, защото този един гол, който вкарахме в София, ни дава шансове да продължим напред."

Левскарите прииждат масово към Никшич

"Искам от момчетата си да мислят, че сме изиграли само едно полувреме срещу този съперник и не сме останали без шансове. Ако подходят по този начин, може и да продължим напред. Не ми се говори за процент на шансовете, това ще се види на терена", сподели наставникът на Сутиеска. 

Пиргов: Важно е да играем като едно цяло

Освен контузения Иванович, аут още ще бъде и наказаният Мирко Радишич, който получи червен картон в края на мача в София. В Черна гора се тюхкат, че той оставя голяма празнина с отсъствието си и тя трябва да бъде запълнена от някой неопитен младок, с каквито е пълен съставът от Никшич.