Изненадваща новина долетя от Франция. Според местното издание "20 minutes", бившата звезда на Барселона Жерар Лопес е в контакт с родния първенец Лудогорец за треньорския пост. 

Всъщност информацията, касаеща френския футбол, е че местният Нант е осъществил контакт с него, за да замести Клаудио Раниери след отказа на Жослен Гурвенек да застане начело. Но "канарчетата" са се отказали именно заради контактите му с Лудогорец, както и с испанския елитен тим Жирона. 

Специалистът е обявил пред президента на Нант, че има други планове и точно затова французите са се насочили към резервните си варианти. 

В момента Лудогорец е воден от Димитър Димитров, който дойде в Разград през лятото на миналата година, след като напусна казахстанския Иртиш. Херо изведе тима до седма поредна титла на България и затова тези информации от Франция за преговори с нов треньор изглеждат доста изненадващи. 

Досега от Лудогорец не са излизали индикации за смяна на наставника. Иначе последната месторабота на Жерар Лопес беше начело на Барселона, но на втория състав, с който изпадна от Сегунда дивисион и беше освободен.